بدترین نوع و سخت ترین شکنجه ای که یک نفر می تواند تجربه کند، عدم تسلط به خودش است. درست مثل سالمندانی می شوی که کنترل ادرار و مدفوع خودشان را از دست می دهند، جایی که نباید حرف بزنی حرف می زنی، جاییی که باید حرف بزنی ساکت می شوی و امور زندگی از دستت خارج می شود.

تعهدی دائمی

مدت هاست که هر از گاهی مدیتیشن می کنم اما اثراتی که قبلا تجربه اش می کردم را هرگز تجربه نمی کنم و البته دلیلش هم مثل روز برایم روشن است. اول اینکه از مربی و راهنما برخوردار نیستم و دوم نظم و ترتیبی در تمریناتم نیست و تعهدی به ادامه تمرینات در طول روز ندارم، چون مدیتیشن تمرینی نیست که یکبار در روز انجام بدهی و تمام شود، بلکه باید 24 ساعته مراقبه کنی، یعنی مراقب باشی که گرفتار فکر یا احساس آزاردهنده نشوی.

مربی و راهنما

ما انسان ها به طرز غیرقابل باوری تلقین پذیر هستیم، ممکن است در اوج اضطراب و نگرانی باشیم ولی همین که یک نفر به ما بگوید آرام باش، حالت روحی و جسمی مان عوض می شود. دلیلش واضح است، وقتی سرسختانه مشغول منفی بافی و احساس یاس و نا امیدی هستیم درون ذهن مان زندانی می شویم و الگو های تکراری را دائما و دائما تکرار می کنیم مگر اینکه اتفاق متفاوتی بیافتد یا یک نفر بیایید نجات مان بدهد.

خودت راهنمای خودت باش

تنها راه خلاصی این است که بدون نیاز به هیچ روش، کتاب، مربی و راهنمایی،خودمان خودمان را نجات بدهیم. چنین کاری مستم اراده و تصمیم است، اینکه دائما و لحظه به لحظه به حسابرسی از خودمان بپردازیم، کیستی و هدف مان را به طور دقیق مشخص کنیم، و تعهدی دائمی برای ادامه دادن مسیرمان داشته باشیم.

زمان از دست می رود

محال ممکن است دوباره دوره ی جوانی را تجربه کنیم، و البته محال ممکن است که یک بار دیگر زندگی کنیم. فرقی ندارد چه مشکلاتی داشته باشیم، چه کمبود ها و ضعف هایی داشته باشیم تنها گزینه ای که داریم، مبارزه است. مبارزه برای بهبود زندگی مان، سرسختی برای رسیدن به خواسته هایمان، و فراموش نکردن تعهدی که برای ادامه ی زندگی انتخاب کرده ایم.

تغییر به تندی اتفاق می افتد

شاید با خودتان فکر کنید که منی که افسرده و ضعیف هستم، مدت ها زمان لازم دارم تا حقیقتا تغییر کنم، تبدیل به فردی مثبت نگر شده و زندگی ام را بهبود ببخشم اما باید به شما بگویم که در اشتباه محض هستید، تغییر و تصمیم به تغییر کردن در عرض یک ثانیه اتفاق می افتد. تصمیمی واقعی که تمام زندگی تان را زیر و رو می کند و از شما آدم متفاوتی میسازد که زندگی متفاوتی را تجربه می کند.

البته ممکن است بار ها تصمیم گرفته باشید و شکست خورده باشید، دلیلش واضح است، تصمیم تان واقعی نبوده است، یک تصمیم واقعی قدرت تغییر دادن شما و زندگی تان را دارد، و در مدت بسیار کوتاهی نتایجش را روی زندگی تان میگذارد.

یک تصمیم واقعی می تواند تمام خواسته هایتان را که تا دیروز، برایتان عقده و کمبود بوده است را واقعی تر از هر واقعیت دیگری بکند. به شرطی که حقیقتا تصمیم بگیرید و عمرتان را وقف آن کنید و تعهدی دائمی داشته باشید و فورا با هر شکست رهایش نکنید.

اما در صورتی که امروز و فردا بکنید، یا حتی تصمیم تان را به چند دقیقه یا ساعت دیگر موکول بکنید، آن دقیقه و ثانیه هرگز فرا نخواهد رسید. ماه ها و سالها خواهد گذشت و شما در سرگردانی و آشفتگی تلف خواهید شد.

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

شرکت کیاثمین سپاهان آپشن خودرو | استریو آرام صاحبقران سرطان نوشت بکس دانلود رویای پنهان فروش انحصاری مقالات و پایان نامه های ورزشی قانونی بررسی دستگاه پلاژن سه کاره عشقه ماه و ستاره