معلمان و مربیانی که مراقبه را آموزش می دهند و حتی تعدادی از پزشکان از چنین مراقبه ی با عنوان "اکستازی" طبیعی بدن یاد می کنند. وقتی غده پینه آل تان فعال می شود گویی بدن تان حقیقتا اکستازی تولید می کند، و غرق در سرخوشی می شوید. و این سرخوشی ارتباطی به بیرون از شما ندارد یعنی ممکن است در زندان باشید یا در قصر، ممکن است گرسنه باشید یا تشنه، در هر حالت بدن تان غرق در شادی می شود و از یک دم و بازدم ساده هم لذت می برید.
چنین لذتی باعث نمی شود که شعورتان از کار بیوفتد و دست به کارهای نامعقول بزنید بلکه باعث می شود که کیفیت زندگی تان افزایش پیدا کند، تصمیمات درستی بگیرید و در رفتارتان مثبت نگر باشید.
غده پینه آل تودهٔ بافتی مخروطیشکل کوچکی است که به وسیلهٔ ساقهای به سقف بطن سوم مغز متصل است. به علاوه در این غده گیرندههای مواد مخدر (انواع خاصی از مشتقات آمفتامینها) وجود دارد و باعث کاهش زمان خواب میشود.
به عبارت بهتر، غده پینه آل را آنتن کوچکی در نظر بگیرید که به نوعی در پردازش اطلاعات مغزی نقش دارد، در صورتی که غده پینه آل تان فعال شود کیفیت زندگی تان افزایش می یابد، و از سرخوشی بالایی برخوردار می شوید، نوعی سرخوشی که هم رده ی انواع مواد مخدر هاست ولی بصورت کاملا طبیعی می توانید تولیدش کنید.
وقتی غده پینه آل تان فعال می شود، اطلاعات دریافتی از حواس پنجگانه، تقویت شده و با کیفیت و وضوح بیشتری زندگی را تجربه می کنید، مثل آنتن ساده ای که تبدیل می شود به ماهواره ی غول پیکر.
برخی از متخصصان نوروساینس، و پزشکانی که در این مورد تحقیق کرده اند، از جمله دکتر جو دیسپنزا، معتقد هستند که غده پینه آل حقیقتا آنتن ذهنی محسوب می شود و در پردازش اطلاعات مغزی نقش کلیدی ایفا می کند و حتی درصورتی که فعال شود قادر است تصاویر و یا صوت را از مکان هایی دور تر دریافت کند!!! نوعی باور به هوش جمعی انسان ها یا و وصل شدن به شعور کیهانی.
طبق روش دکتر جو دیسپنزا، شما لازم است که در ابتدا "بادی اسکن" کنید، سپس، سه چاکرای اولتان را سفت (منقبض) می کنید و بصورت فشاری نفس می کشید و جریان اکسیژن را به سمت مغزتان پیگیری می کنید(با توجه داشتن و آگاهی) چنین روش دم و بازدمی باید به صورت ریتمیک و یکنواخت باشد تا جریان های مثبت و منفی بین سر و بقیه بدن تان فعال شود.
با اینحال روش ساده تری نیز برای اینکار وجود دارد که آنتونی رابینز آن را معرفی کرده است، هرچند که آنتونی رابینز در کتابش نامی از غده پینه آل نمی برد اما روشی مطرح می کند که بسیار شبیه به مراقبه غده پینه آل است، یعنی با یک شماره نفس میکشید، 4 شماره نفس تان را حبس می کنید و با 2 شماره عمل بازدم را انجام میدهید. (برای مثال اگر عمل دم 4 ثانیه طول بکشید، حبس نفس تان 16 ثانیه، و بازدم 8 ثانیه طول می کشد.)
درباره این سایت