دوستان عزیز امیدوارم که حالتان خوب باشد. از امروز تصمیم گرفته ام که راهنمایی های دقیق، و کاملا عملی را برایتان ارائه کنم که طبق تجربه شخصی بنده بیشترین تاثیر را روی تغییر شخصیت دارد. از شما می خواهم اراده ای پولادین تان را به نمایش بگذارید، تصمیم بگیرید و با من همراه باشید.

اگر اراده ی پولادین و قدرتمند نداشته باشید، به معنای حقیقی کلمه خواهید شکست،د ر حین تمرینات مدیتیشن، بدن تان به احساسات گذشته خو گرفته است و بی قرار خواهد شد، باید آرامش کنید و بخواهید که چند دقیقه دیگر تحمل کند، و ساکت شده و بنشیند. هر دقیقه تمرین در حکم هفت خان رستمی خواهد بود که جز با اراده و تصمیم قطعی قابل انجام نیست.

مطمئنا شما هم میدانید که حرف زدن یک چیز است و عمل کردن چیز دیگری، شما می توانید سالها مطالب انگیزشی بخوانید ولی درعمل هیچ نتیجه خاصی در زندگی نگیرید، اما اگر دست به عمل بزنید تغییرات سرعت خواهند گرفت و زندگی ایده آلتان را خواهید ساخت. 

این عقیده ی اساسی و بدیهی را هرگز فراموش نکنید:

جهان بیرون انعکاس درون هر انسانی است.

 

مدیتیشن ذهن آگاهی - مقدماتی- 10 تا 30 روز

بسته به آشنایی تان با مدیتیشن، و احساس تسلطی که دارید می توانید مرحله ی مقدماتی را از 10 تا 30 روز ادامه دهید، وقتی احساس آمادگی و تسلط داشتید باید به مرحله بعد بروید. تمرینات را هر روز صبح از 10 دقیقه شروع کنید و روز بعد یک دقیقه به مدت تمرین تان بیافزاید تا در دهمین روز به عدد 20 دقیقه در روز برسید.

ساختار تمرین:

  1. در یک جای آرام و راحت بنشینید.
  2. روی محیط اطرافتان تمرکزی کوتاه داشته باشید، به دور و اطرافتان نگاهی بیندازید.
  3. چند نفس عمیق بکشید.
  4. چشمانتان را ببندید و بگذارید ریتم تنفس تان به حالت عادی اش برگردد
  5. روی بالا و پایین رفتن بدن تان حین دم و بازدم توجه کوتاهی داشته باشید.
  6. به جایی که نشسته اید، تماس بدن تان با سطح زمین، دستان تان با زانو ها و پاهایتان با زمین، توجه کنید به احساس این نقاط بدون فکر کردن آگاه شوید.
  7. از سر تا پایتان را بررسی کنید، یعنی احساس هر نقطه را متوجه شوید از تکینک بادی اسکن استفاده کنید و نقطه به نقطه از ذهن تان سوال بپرسید، مثلا سرم چه احساسی دارد؟ سینه هایم؟ و . نگذارید ذهن تان حواسش پرت شود و سرگردان شود، دائما سوال بپرسید و احساس هر نقطه را متوجه شوید. به یاد داشته باشید که چون فایل صوتی ندارید، و از راهنما و مربی برخوردار نیستید باید این نقش را به ذهن تان بسپارید، یعنی ذهن تان دائما و ثانیه به ثانیه باید حضور داشته باشد و شما را طبق ساختار تمرین راهنمایی کند.
  8. حالا تا دو دقیقه ی آخر تمرین روی دم و بازدم تان تمرکز کنید، دم و بازدم تان باید شکمی باشد، و نباید تصنعی نفس بکشید به ریتم، جنس، احساس و سایر جزئیات دم و بازدم توجه کنید و هر موقع گرفتار فکر یا احساس خاصی شدید، مشاهده اش کنید، به آن آگاه شده از کلمه فکر یا احساس استفاده کرده و دوباره روی دم و بازدم تان تمرکز کنید( تکنیک برچسب زنی)
  9. حالا در دو دقیقه پایانی وظایف امروز را مشخص کنید: در این ده روز باید در طول روز حواستان به افکار و احساسات تان باشد، به آن آگاه شده و رهایش کنید و دوباره به زمان حال و فعالیتی که در لحظه انجام میدهید برگردید. این مورد را یاد آوری کنید و وقتی راحت بودید چشمانتان را باز کنید
  10. حالا یک دقیقه وقت اختصاص بدهید تا احساس تان را قبل و بعد از تمرین مدیتیشن متوجه شوید ( تکنیک انعکاس) نیازی به فکر کردن و تحلیل نیست فقط تفاوت را احساس کنید و شکرگزاری کنید.

مدیتیشن ذهن آگاهی - مرحله میانی - شناسایی احساسات و افکار تکراری

در این ده روز باید افکار و احساسات همیشگی تان را مشخص کنید، بعضی ها دائما نگران هستند، اضطراب دارند و عجله می کنند، پس در این دوره 10 تا 30 روزه باید روی احساس اضطراب کار کنند، بعضی های دیگر ممکن است احساس افسردگی، بازنده بودن، قربانی بودن و . داشته باشند هر کدام از این احساسات و افکار که بیشتر در زندگیتان برجسته است را مشخص کنید، یعنی خود قدیمی تان را مشخص کنید.

ساختار تمرین:

  1. مراحل مقدماتی را بطور کامل انجام بدهید.
  2. حالا به احساس و افکار و الگو های قدیمی تان توجه کنید، مثلا اگر اضطراب دارید ببینید این احساس باعث فشار در گلویتان می شود؟ باعث می شود پاهایتان بی قرار شود؟ و افکارتان چطور؟ باعث می شود دائما توی ذهن تان تکرار کنید که حتما باید به چیزی در زندگی برسید؟ و . تمام این احساسات را در ذهن و بدن تان بدون قضاوت فقط مشاهده اش کنید، و به آن آگاه شوید و در این حالت به مدت 10 دقیقه باقی بمانید.
  3. وظیفه تان در طول روز این است که وقتی گرفتار احساسات و افکار قدیمی شدید، به مدت چند ثانیه روی احساسی که روی بدن و ذهن تان ایجاد می کند، آگاه شوید، مثلا به فشاری که زیر گلو احساس می کنید توجه کنید و بعد رهایش کنید

** طول تمرین می تواند بین 20 تا 40 دقیقه باشد.

 

مدیتیشن ذهن آگاهی- پیشرفته - ساختن خود تازه

در این دوره باید روی ساختن شخصیت تازه متمرکز شوید، شما در طول تمرینات قبلی افکار و احساسات گذشته را تضعیف کرده اید. یعنی الگو های تکراری ارتباطات عصبی در مغزتان ضعیف تر شده، و بدن تان از حافظه بیولوژیکی گذشته تا حد زیادی پاک شده است. حالا موقع نصب کردن شخصیت و هویت تازه است تا به خواسته هایتان در دنیای بیرون دست یابید.

از خودتان بپرسید میخواهید چجور فردی باشید؟ محبوب دیگران باشید؟ یا نقش رهبری و مدیریت گروه ها را ایفا کنید؟ می خواهید تجارت و کسب و کاری تازه را ایجاد کنید؟ می خواهید خانه ای مجلل بخرید؟ برای رسیدن به هر یک از این خواسته های اصلی چجور شخصیتی لازم است؟ مثلا اگر میخواهید مدیریت و رهبری گروه ها را ایفا کنید باید فردی محکم، قاطع و منطقی باشید یا اگر می خواهید محبوب دیگران باشید باید بتوانید احساسات دیگران را بفهمید و نیازهایشان را رفع کنید، لبخند بزنید و تمام جزئیات و ریزه کاری ها را در یک دفتر به صورت کامل و دقیق یادداشت کنید و تصورشان کنید. (تکنیک تصویرسازی) اینکه در آن شخصیت تازه چطور باید راه بروید، حرف بزنید، لبخند بزنید، نفس بکشید و . هرچه جزئیات بیشتر باشد، مسیر پیش رو روشن تر می شود.

 

ساختار تمرین:

  1. مراحل قبلی را بطور کامل انجام دهید.
  2. خودتان را در شخصیت قبلی تصور کنید، و از کلمه تغییر کن استفاده کنید. (از خاطرات گذشته استفاده کنید)
  3. شخصیت ایده آلتان را تصویر سازی کنید، حالا روی شخصیت تازه متمرکز شوید، احساسات و افکارتان را روی هویت تازه تنظیم کنید و در طول تمرین هر موقع متوجه شدید که حواستان پرت شده از تکنیک برچسب زنی استفاده کنید و دوباره روی هویت تازه برگردید.
  4.  تصویرسازی را آنقدر دقیق، با جزئیات و تمرکز و روشنایی زیاد انجام دهید تا احساس هیجان، خوشحالی، لذت و . (احساسات مرتبط با شخصیت تازه ایجاد شود)
  5. نیت تان را، یعنی افکار خواسته هایتان را در ذهن یادآوری کنید، در این مرحله می توانید از جملات تاکیدی استفاده کنید مثل من آرام و مطمئن هستم، من کاریزماتیک هستم، من .
  6. باید احساس کنید که به تمام خواسته هایتان در همین لحظه دست یافته اید و پر از احساس شکرگزاری و خوشحالی باشید. در غیر این صورت خواسته هایتان در حد آرزو و هوس باقی خواهد ماند.
  7. مراحل شماره گذاری شده را بصورت دقیق روی کاغذ زمانبندی کنید، مدت مطلوب تمرین 40 تا 60 دقیقه است.
  8. در طول تمرین پایبند به ساختار طراحی شده باشید.
  9. در طول روز هر موقع گرفتار فکر یا احساس انحرافی شدید، دوباره هویت تان را روی شخصیت تازه تنظیم کنید، یعنی احساسات و افکار مرتبط با خواسته اصلی تان را ایجاد کنید، بدون تحت فشار قرار گرفتن، بدون استرس و کاملا آرام. صرفا کافیست درون تان ایجاد احساس اطمینان و شکرگزاری از رسیدن به خواسته هایتان را داشته باشید و فکر و خیال اضافی را تعطیل کنید. هر لحظه باید آگاه باشید که گرفتار گذشته نشوید. در صورتی که گرفتار گذشته شدید درون ذهن تان با صدایی بلند تکرار کنید " تغییر کن"
  10. تمرینات را باید جز به جز و دقیق و قاطع انجامش دهید و نگذارید ذهن تان حین تمرین منحرف شود، یا سرگردان شده و گرفتار ندانم کاری شود. به فکر فرو نروید، سرگردان نشوید و ذهن تان را مشغول تمرین نگه دارید.

** در طول تمام تمرینات از یک دفترچه استفاده کنید، وقتی تمرین را انجام دادید، روی جدول تیک بزنید.

** تمرینات باید مداوم و پشت سرهم باشد، هرگز نباید یک روز از برنامه عقب بیافتید.

** بهترین زمان انجام تمرینات شب قبل از خواب، صبح بعد از خواب است یعنی زمان هایی که امواج مغزی تان در سطح آلفا قرار دارد.

** متعهد به تمرین باقی بمانید، مدیتیشن پیشرفته می تواند از 10 تا سی روز ادامه یابد.

** بعد از کامل کردن دوره می توانید، مدیتیشن پیشرفته را بصورت فشرده هر روز 10 تا 20 دقیقه ادامه دهید تا کاملا ذهن و بدن تان شرطی سازی شود

** در صورتی که گرفتار افکار و احساسات گذشته می شوید، و نمی توانید در زمان حال باقی بمانید باید مراحل مقدماتی را با دقت و توجه بیشتری دوباره تکرار کنید.

 

 


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : تمرین ,کنید، ,احساسات ,دقیقه ,افکار ,تازه ,شخصیت تازه ,استفاده کنید ,خواسته هایتان ,ساختار تمرین ,تکرار کنید ,تازه متمرکز شوید، ,ساختار تمرین مراحل
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Jennifer تجربیات یک دانشجوی پزشکی از سال کنکور اطلس نیوز Janet خياطي در خانه ازدواج مدیس موزیک | دانلود اهنگ ترکی Craig Steve خلاصه کتاب بهره وری و تجزیه و تحلیل آن در سازمانها شهنام طاهری